fin Bi-iomare caps

Bi-iomare caps conţine ulei din ficat de rechin. Este sursa de substanţe ca alkil-gliceroli, squalamina, squalena şi omega -3 acizi graşi nesaturaţi, pe care organismul nu poate să le producă şi trebuie să le primească din alimentaţie. Conţine acid docosahexic (DHA) şi eicosapantoneic (EPA), este îmbogăţit cu vitamina E.

  • EPA / DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii
  • vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ - de atacul radicalilor liberi. Aceste substanţe sunt formate ca produs secundar al schimbării de substanțe din celule. Cu cât omul este mai în vârstă, cu atât mai mult se produc radicalii liberi, în acelaşi timp se reduce autoapărarea sa împotriva lor. Radicalii liberi au capacitatea de a ataca celulele şi accelerează procesul de îmbătrânire.

Bi-iomare caps este de mult cel mai popular şi cel mai solicitat produs al Finclub, recomandat pentru toate categoriile de vârstă.

Compoziţie: Învelișul capsulei conţine gelatina bovină.
Conţinutul de substanţe active: Conţinut în 1 capsulă: 300,53 mg ulei din ficat de rechin. Conţinut de substanţe active în 6 capsule: vitamina E 10 mg, EPA + DHA 54 μg.
Ambalaj: 100 capsule
Doza recomandată: 2 capsule de 3x pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara în timpul meselor.
Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomand.
Vânzător: S. C. FINCLUB Transylvania S.r. l., Str. 1 Decembrie Nr.44, 315 500 Nadlac ROMANIA
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Pretul include TVA

  • Cod produs: finBi-iomare caps
  • Disponibilitate: 99
  • 90,00 lei

Etichete: fin Bi-iomare caps, finBi-iomare caps,